Ledige stillinger lige nu:

Tekniker til rullende materiel - Deadline 20. marts 2019

Metro Steward - Deadline 7. marts 2019

Konfigurationschef - Deadline 24. februar 2019

Kølemontør/Køletekniker - Deadline 25. februar 2019


Læs om jobbet som tekniker

Læs om jobbet som steward

Læs om jobbet i Kontrolrummet

 

Lærlinge og elever
Vi tager gerne lærlinge og elever ind, blandt andet til vedligehold, hvor vi tilbyder både automatik-og elektrikerlærlingeuddannelsen samt til It og administrationen, hvor der er mulighed for lærlingeuddannelser inden for It-support, revision og kontor. Ledige lærlinge- og elevpladser bliver opslået under ’Ledige stillinger’.

Praktikanter
Har du lyst til at komme i skolepraktik, studiepraktik eller virksomhedspraktik i Metro Service, så hører vi gerne fra dig.
Send din ansøgning via dette link 

Søg uopfordret
Vi skal snart ansætte endnu flere medarbejdere der:

  • har høj faglighed
  • sætter kunden i centrum
  • har lyst til at arbejde i et miljø med en uformel omgangstone og mange gode kolleger
  • ønsker mulighed for faglig og personlig udvikling

Hvis det er dig, så send os din ansøgning via dette link 

Privatlivs- og persondatapolitik i forhold til rekruttering
Metro Service A/S (Metrovej 3, 2300 København S) er dataansvarlig for dine personoplysninger, når du søger et job hos os. Vi har udformet en privatlivspolitik for at sikre, at dine personlige oplysninger behandles forsvarlig og korrekt iht. gældende persondataforordning og persondatalov.

Når du ansøger om et job, vil det fremgå af indledningen i jobmodulet, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, og du bliver bedt om at acceptere behandlingen af personoplysninger, før du kan søge jobbet.

Har du spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, eller ønsker du på et tidspunkt i rekrutteringsforløbet eller senere at rette i dine personoplysninger eller blive slettet fra vores job-database, er du velkommen til at kontakte Metro Service A/S, CVR nr. 21263834 via e-mail hr@metroservice.dk, via telefon på 32482800 eller på adressen Metrovej 3, 2300 København S.
Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet via e-mail dt@datatilsynet.dk, via telefon 33193200 eller på adressen Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K.

Det var en meget professionel, venlig og imødekommende proces, da jeg blev ansat. I samtalerne fik jeg den information, jeg havde brug for, og jeg følte mig godt klædt på til jobbet.