Vi skal ansætte 250 kolleger i 2018/19

Frem mod Cityringens åbning sommeren 2019 skal vi mobilisere til både drift, vedligehold og administrationen. Samtidig skal vi også bruge nye folk til den eksisterende metro. Du kan under fanen ’Jobmuligheder’ se, hvilke stillinger vi har opslået nu, blive klogere på, hvilke typer arbejde, vi udfører eller sende os en uopfordret ansøgning.

Blandt de mange nye medarbejdere, skal vi have 100 nye stewarder til at servicere vores kunder. Ud over et veludviklet servicegen kræver stillingen også overblik og teknisk snilde. Hør om stewardernes hverdag i videoen nedenfor og læs her hvad jobbet kræver 

 

 

Vi der bemander metroen 24/7

Klik på videoen og få et indblik i, hvad jobbet som steward indeholder. 

Metro Service A/S

Tidligere nyheder

Metro Service vokser og udvider sit forretningsområde (marts 2018)

De seneste måneder har Metro Service A/S vundet to drift- & vedligeholdskontrakter i EU-udbud.

Den 15. december 2017 blev Metro Service tildelt den fremtidige kontrakt for Københavns Metro. Den nuværende kontrakt indehaves af Metro Services ejere, Ansaldo STS og ATM, og udløber d. 31. december 2018. Den nye kontrakt vil løbe i 5 år og 7 måneder fra 1. januar 2019 og vil tilgå Metro Service selv. Med denne kontrakt er Metro Service ansvarlig for drift og vedligehold af hele Københavns Metro inklusive Cityringen og Nordhavnslinjen. Førstnævnte består af 17 stationer og vil åbne i juli 2019, mens den anden vil tilføje 2 nye stationer i 2020. Mobiliseringen til de nye linjer er allerede godt i gang.

Den 11. januar 2018 blev Metro Service også tildelt kontrakten for Hovedstads Letbane. Åbningen af Letbanen er planlagt til midten af 2024, den har 29 stationer over 28 kilometer og kontrakten på drift og vedligehold løber i 15 år.

"Metro Service har i årenes løb vist, at virksomheden kan levere høj sikkerhed og pålidelighed samt en meget høj driftssikkerhed. Dette, kombineret med et stigende antal passagerer og et højt fagligt fokus på vedligeholdelse, har bragt selskabet langt og vil bringe det endnu længere i de kommende år," fortæller adm. direktør i Metro Service Claudio Cassarino.

Lige nu deltager Metro Service i endnu et EU-udbud; Odense Letbane. Planen er, at den skal gå i drift i 2020. Metro Service blev i 2017, sammen med fem andre virksomheder, prækvalificeret til at byde på drift og vedligehold af letbanen. Buddet blev afleveret den 14. februar 2018, og kontrakten forventes at blive tildelt senere i år.