Søg

Luk
Vi fandt resultater for

Menu

Luk

Disclaimer

Denne hjemmeside tilhører Metro Service A/S (CVR-nr: 21263834) og er alene beregnet til at informere om aktiviteter og services fra Metro Service A/S. Hjemmesiden fungerer derfor ikke som rådgivning. 

Når du bruger hjemmesiden, accepterer du følgende vilkår:

Brug af hjemmesiden sker på eget ansvar. Metro Service A/S kan når som helst ændre indholdet af hjemmesiden, og tager forbehold for fejl, udeladelser og manglende opdateringer på hjemmesiden. Metro Service A/S er ikke ansvarlig for omkostninger, tab eller skader, der måtte opstå som følge af brugen af hjemmesiden.

I det omfang hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider, er Metro Service A/S ikke ansvarlig for indhold, reklamer og produkter på disse sider.

Indholdet på hjemmesiden tilhører Metro Service A/S og er beskyttet af dansk immaterialretlig lovgivning, herunder ophavsrets- varemærke- og designloven. Det betyder bl.a., at enhver kopiering, ændring, spredning til almenheden, visning eller fremførelse for offentligheden eller anden brug af indholdet fra hjemmesiden kun må ske efter reglerne i disse love eller efter forudgående skriftligt samtykke fra Metro Service A/S.

Har du spørgsmål til indholdet af hjemmesiden eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail på info@metroservice.dk eller telefon +45 3248 2800 på hverdage mellem 8:00 - 16:00.