Bliv leverandør til Metro Service

Hos Metro Service er det vigtigt at vi leverer den højeste service, hvor kvalitet og sikkerhed er i fokus. 
I 2019 fragtede Metro Service over 78 millioner mennesker rundt i metroen. Derved hviler der et stort ansvar på Metro Service som virksomhed, men et lige så stort ansvar på vores udvalgte leverandører. 
Metro Service er altid på jagt efter leverandører, som kan levere de bedste produkter til den bedste pris. Bliv leverandør til Metro Service og bliv en del af en stor organisation, som man kan være stolt af at være leverandør til. 
Som leverandør til Metro Service forventer vi at du bl.a. lever op til følgende krav:

Kvalitet og Sikkerhed

Kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd hos Metro Service. På baggrund af opgaven, produktet mm. vil Metro Service stille krav til sikkerhedsmæssige kvalifikationer, certifikater, uddannelse og erfaring. Alt dette sker for at sikre den højeste kvalitet.
Hvis opgaven kræver det, vil Metro Service tilbyde yderligere instrukser, kurser, mm.


Jernbanesikkerhed
Jernbanesikkerhed hos Metro Service er defineret som den sikkerhed, der skal iagttages for at hindre eller minimere risikoen for skade i jernbanedriften som følge af aktiviteter, opgaver og ansvar i forbindelse med opgaven som jernbanevirksomhed og som jernbaneinfrastrukturforvalter. Jernbanesikkerhed er vigtig for Metro Service og er du leverandør, hvor produktet vedrører jernbanesikkerhed, vil du skulle godkendes af vores HSQE-afdeling (sikkerhedsafdeling). 


Adgangstilladelser
Ved sikkerhedsrelaterede leverancer skal leverandøren uddannes og for at opnå "grønt adgangskort" igennem Metro Services' kursus inden arbejde kan begynde. Vi aftaler nærmere om kurset efter en kontrakt er indgået. Kurset vil være specifikt udarbejdet med jer som leverandør i fokus.


CSR 
Det etiske kodeks hjælper os med at sætte standarder for vores daglige arbejde, ikke blot blandt vores egne medarbejdere, men også i samarbejdet med vores leverandører. Gennem transparente indkøbsprocesser fremmer vi en åben og ærlig dialog som et tiltag imod korruption.

Til gengæld forventer vi, at alle vores leverandører og deres underleverandører overholder gældende lovgivning, og at deres adfærd følger Metro Services etiske kodeks. 
Metro Service etiske kodeks indeholder følgende punkter: 
- Menneskerettigheder og arbejdsvilkår 
- Miljø 
- Unfair adfærd og anti-korruption
- Relationer til tredjepart 
Siden 2017 har vores leverandører skulle rapportere struktureret om arbejdsvilkår, herunder kontrakter og overenskomster, arbejdsforhold, -tid og -faciliteter samt brug af lærlinge. 
Samtidig har vi indgået en kontrakt med et eksternt bureau, som årligt auditerer et antal leverandører for at sikre, at de opfylder kravene til ordentlige arbejdsforhold for medarbejdere og eventuelle underleverandører.
De af vores leverandører, der agerer under dansk lovgivning, skal hvert kvartal udfylde et CSR-spørgeskema. På den måde sikrer vi, at de fortsat lever op til lovgivningen og derved til vores krav. 
Du kan læse hele Metro Services Etiske kodeks her.

Udbud & kommende projekter 
Metro Service har som en del af vores strategi valgt at udbyde alle større kontrakter. Hold øje med vores udbud på denne eksterne hjemmeside: www.Mercell.dk. 
Brug søgefunktionen "luppen" i øverste højre hjørne og søg på "Metro Service", så fremkommer der evt. kontrakter, der kan bydes på.