Velkommen til vores ledige stillinger:

Herunder kan du se vores ledige job hvis du trykker på linket. Længere nede kan du bl.a. læse om hvordan du søger job hos os uopfordret.

 

KLIK PÅ DETTE LINK FOR AT SE VORES LEDIGE JOB 
(åbner ny side som lige skal loade...).

 

Hvis du vil læse om, hvordan det er at arbejde i Metro Service kan du klikke her.

 

 JOBAGENT: Hvis du gerne vil underrettes hver gang, der er et ledigt job i Metro Service, kan du tilmelde dig jobagenten her (tryk)

 

Lærlinge og elever
I Metro Service sætter vi stor pris på at oplære nye lærlinge og elever. De har stor betydning for virksomhedens udvikling, og vi går meget op i, at de opnår nye færdigheder under praktikforløbet hos os.
Vores lærlinge/elever tilbyder vi samme gode personalefordele som alle øvrige medarbejdere, herunder medlemskab af personaleforeningen, der arrangerer flere forskellige sociale events som f.eks. biografture samt brug af vores sundhedsklinik med massage samt tilskud til fitnessabonnement.

Ledige lærlinge- og elevpladser bliver annonceret på linket herover. Du kan læse mere om at være lærling eller elev her.

Skolepraktikanter
Normalt tager vi gerne imod skolepraktikanter, men desværre er det ikke muligt for os lige nu. Det skyldes corona-restriktionerne i den kollektive trafik, herunder metroen.
Vi skriver det her på siden, når det er muligt for os at modtage skolepraktikanter igen.

Søg uopfordret
Vi skal snart ansætte endnu flere medarbejdere der:

  • har høj faglighed
  • sætter kunden i centrum
  • har lyst til at arbejde i et miljø med en uformel omgangstone og mange gode kolleger
  • ønsker mulighed for faglig og personlig udvikling

Hvis det er dig, så send os din ansøgning via dette link.

Privatlivs- og persondatapolitik i forhold til rekruttering

Se gerne denne side - tryk her.

Det var en meget professionel, venlig og imødekommende proces, da jeg blev ansat. I samtalerne fik jeg den information, jeg havde brug for, og jeg følte mig godt klædt på til jobbet.