Ledige stillinger

 

 IT Supporter-elev. Ansøgningsfrist: 9. august: Vi afholder samtaler løbende

 

Metro Steward: Ansøgningsfrist 14. august. Vi afholder samtaler løbende

 

Teknikere til rullende materiel M1/M2. Ansøgningsfrist: 15.august - vi afholder samtaler løbende.

 

Tekniker til rullende materiel M3/M4. Ansøgningsfrist: 15. august - vi afholder samtaler løbende. 

 

Document controller. Ansøgningsfrist: 1.september Vi afholder samtaler løbende.

 

Lærlinge og elever
I Metro Service sætter vi stor pris på at oplære nye lærlinge og elever. De har stor betydning for virksomhedens udvikling, og vi går meget op i, at de opnår nye færdigheder under praktikforløbet hos os.
Vores lærlinge/elever tilbyder vi samme gode personalefordele som alle øvrige medarbejdere, herunder medlemskab af personaleforeningen, der arrangerer flere forskellige sociale events som f.eks. biografture samt brug af vores sundhedsklinik med massage samt tilskud til fitnessabonnement.
Ledige lærlinge- og elevpladser bliver annonceret under ’Ledige stillinger’ her på siden. Du kan læse mere om at være lærling eller elev her.

Skolepraktikanter
Normalt tager vi gerne imod skolepraktikanter, men desværre er det ikke muligt for os lige nu. Det skyldes corona-restriktionerne i den kollektive trafik, herunder metroen.
Vi skriver det her på siden, når det er muligt for os at modtage skolepraktikanter igen.

Søg uopfordret
Vi skal snart ansætte endnu flere medarbejdere der:

  • har høj faglighed
  • sætter kunden i centrum
  • har lyst til at arbejde i et miljø med en uformel omgangstone og mange gode kolleger
  • ønsker mulighed for faglig og personlig udvikling

Hvis det er dig, så send os din ansøgning via dette link 

Privatlivs- og persondatapolitik i forhold til rekruttering
Metro Service A/S (Metrovej 3, 2300 København S) er dataansvarlig for dine personoplysninger, når du søger et job hos os. Vi har udformet en privatlivspolitik for at sikre, at dine personlige oplysninger behandles forsvarlig og korrekt iht. gældende persondataforordning og persondatalov.

Når du ansøger om et job, vil det fremgå af indledningen i jobmodulet, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, og du bliver bedt om at acceptere behandlingen af personoplysninger, før du kan søge jobbet.

Har du spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, eller ønsker du på et tidspunkt i rekrutteringsforløbet eller senere at rette i dine personoplysninger eller blive slettet fra vores job-database, er du velkommen til at kontakte Metro Service A/S, CVR nr. 21263834 via e-mail hr@metroservice.dk, via telefon på 32482800 eller på adressen Metrovej 3, 2300 København S.
Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet via e-mail dt@datatilsynet.dk, via telefon 33193200 eller på adressen Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K.

Det var en meget professionel, venlig og imødekommende proces, da jeg blev ansat. I samtalerne fik jeg den information, jeg havde brug for, og jeg følte mig godt klædt på til jobbet.